WooCommerce sale tekstlabel aanpassen

De WooCommerce ontwikkelaars passen de filter ‘woocommerce_sale_flash’ toe op de “Sale!” tekst waardoor deze eenvoudig is aan te passen. In onderstaande code fragment is te zien hoe dit gerealiseerd kan worden:

<?php

function prefix_woocommerce_sale_flash( $text ) {
$text = '<span class="onsale">'. __( 'Action!', 'text_domain' ). '</span>';

return $text;
}

add_filter( 'woocommerce_sale_flash', 'prefix_woocommerce_sale_flash' );

Bovenstaande code kan toegevoegd worden aan het WordPress functies (child-)thema bestand (functions.php).